In dit artikel leggen wij stapsgewijs uit hoe je een warmtepomp flow kunt aanmaken en waar je allemaal rekening mee moet houden.

1. Installeer via onze App center de app Warmtepomp
  2. Wil je naast het hoofdproduct "warmtepomp" ook nog subproducten aanbieden maak hiervoor dan je eigen "Producttypen" aan via Producten>>Producttypen
  3. Maak via Flows>>Flow toevoegen een flow aan van het type "Warmtepomp"
  4. Kies bij het aanmaken van de flow bij het tabblad BEREIK en setting "beschikbaar voor productsoorten" het type Warmtepomp en eventueel de in stap 2 aangemaakte extra producttypen
  5. Controleer alle overige flowsettings en pas deze aan waar nodig. De warmtepomp flow heeft heel veel gelijkenissen met de default flow en uitleg over alle settings vind je hier